Dům 4+1, Benidorm, Španělsko

€330,000

Popis

Moderní rodinný dům na svazích nad Benidormem s nádhernými výhledy na město a moře.

Moderní dvoupodlažní vila s velkým střešním solariem, zahradou a bazénem. V přízemí vila nabízí otevřený prostor s kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem, ze kterého je vstup na prostornou terasu. V přízemí je dále ložnice a koupelna. V prvním patře domu  je ložnice s výhledem k bazénu a vestavěnou koupelnou, druhá ložnice, koupelna, šatna a terasa 13 m2. Po vnitřním schodišti je přístupné střešní solarium 39,7 m2. U domu je parkovací místo. Jedná se o developerský projekt. Cena vily s pozemkem od 330 000 EUR. Lokalita i nemovitost jsou ideální jak k bydlení, tak k investici – lokalita je velmi žádaná z hlediska pronájmů.

Benidorm je vibrující město s nádhernou širokou písčitou pláží a největším počtem výškových budov na obyvatele na světě, ležící na pobřeží Costa Blanca (toto město velmi připomíná města na Floridě – Miami apod.). Je velmi oblíbené především mezi Brity, kteří převládají mezi turisty. Benidorm nabízí bohatý noční život a má specifickou klientelu, která sem jezdí téměř po celý rok.

Costa Blanca má typické středomořské podnebí, s chladným mořským vánkem v létě a je chráněna ze strany okolních hor proti chladu severních větrů v zimě. V oblasti je průměrně téměř 3000 hodin slunečního svitu ročně a průměrná teplota lehce přesahuje 20 stupňů. V roce 1986 doporučila Světová zdravotnická organizace klima této oblasti jako jednu z nejpříjemnějších na světě – ani příliš teplo v létě, ani příliš chladno v zimě. V průměru se může pochlubit 325 slunečnými dny ročně, je tedy ideální k návštěvě po celý rok.

Chcete-li vědět, jak probíhá koupě nemovitosti ve Španělsku, podívejte se zde.

Dodatečné informace

  • Pozemek
    375,5 m2

Umístění

Sdílej nemovitost

Share